ELDOĞAN’DAN KOCAELİSPOR AÇIKLAMASI 5 Haziran 2024 | Kocaeli TV

ELDOĞAN’DAN KOCAELİSPOR AÇIKLAMASI 5 Haziran 2024 | Kocaeli TV

ELDOĞAN’DAN KOCAELİSPOR AÇIKLAMASI 5 Haziran 2024 | Kocaeli TV

Ayşegül Kalaycı İle Gündem’e konuk olan İş İnsanı ve Siyasetçi Yalçın Eldoğan Kocaelispor kongresi öncesi adaylık ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Elbette! İşte metnin çevirisi:

“Ben Kocaelispor’da 2007-2008 sezonunda başkan yardımcısı ve başkan vekili olarak görev yaptım. Serhan Başkan ve iyi bir yönetim kurulu ekibimiz vardı. O dönemde takımı Süper Lig’e çıkardık. Ancak o zamandan bu yana neredeyse 16 yıl geçti ve takım bir daha Süper Lig’e çıkamadı. Bu şehir, Kocaelispor’u tekrar Süper Lig’de görmek istiyor. Eğer Refah Partisi’nde bir görev almasaydım, Kocaelispor Başkanlığı için aday olmayı düşünebilirdim. Maalesef bugün sadece mevcut başkan aday olarak görünüyor. İkinci bir aday henüz ortaya çıkmadı.

Kocaelispor’da Başkan Adaylığı Tartışması: Eski Başkan Yardımcısı Açıklamalarda Bulundu

Kocaelispor’da 2007-2008 sezonunda Başkan Yardımcısı olarak görev alan Serhan Bey, Refah Partisi‘nden aday olma ihtimalini ve mevcut başkan adayı Engin Bey‘e bakış açısını değerlendirdi.

Serhan Bey, o dönemdeki yönetim kurulu ile birlikte takımı Süper Lig’e çıkardıklarını ve bu başarının kendisine nasip olduğunu ifade etti. Takımın Süper Lig’e çıkışının üzerinden 16 sene geçmesine rağmen bir daha bu başarıyı yakalayamadığını ve Kocaelispor’un Süper Lig’de olmasını arzuladığını dile getirdi.

Refah Partisi’nden tekrar bir görev almamış olsaydı, Kocaelispor Başkanlığı’na aday olmayı düşünebileceğini ve aday olmak istediğini belirten Serhan Bey, şu anda tek aday olması nedeniyle adaylık düşüncesini askıya aldığını söyledi.

Mevcut aday Engin Bey’e destek vermeye hazır olduğunu ve bu desteğin ekonomik ve manevi olabileceğini açıklayan Serhan Bey, mevcut başkana neden destek vereceğini ve başka bir aday olsaydı neden destek vermeyeceğini de açıkladı.

Serhan Bey’in açıklamalarında, Engin Bey’in çalışan bir ekip olduğunu ve Büyükşehir Belediyesi’nin ciddi desteğine rağmen takımı Süper Lig’e çıkaramadığını da vurguladığı görülüyor.

Bu bilgiler ışığında, Kocaelispor’da başkanlık seçimi öncesi adaylık ve mevcut adaya bakış açısıyla ilgili tartışmaların devam edeceği öngörülüyor.

#tff1 Adanaspor #Altay #Bandırmaspor #Bodrumspor #bodrumfk #Boluspor #çorumfk #Erzurumspor FK #Eyüpspor #Gençlerbirliği #Giresunspor #Göztepespor #Keçiörengücüspor #Kocaelispor #Manisa FK #Sakaryaspor #Şanlurfaspor #Tuzlaspor #Ümraniyespor #Pendikspor #İstanbulspor #F.Karagümrükspor #Ankaragücü #Amedspor #Esenler Erokspor #Yeni Malatyaspor

Vodafone Çocuk 240215

KocaelisporTVtr sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin

Ana Menü
Paylaş
Verified by MonsterInsights
KotaTV Mobil Beta 240306

BEDAVA
İNCELE