İsmet Taşdemir: Takımda rehavet… 13 Mart 2025 | Nokta TV

İsmet Taşdemir: Takımda rehavet… 13 Mart 2025 | Nokta TV

Devamını oku: İsmet Taşdemir: Takımda rehavet… 13 Mart 2025 | Nokta TV

Kocaelispor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir pazar günü Fatih Karagümrük ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin, “Zor bir maç bizi bekliyor. Bunun bilincindeyiz ama bu zaman kadar takım olarak oynadığımız çok doğru ve iyi oyunlar var. Zor bir maç ama biz zorları severiz. Zorlardan da iyi çıkmasını bildik” dedi. Körfez ekibi, 16 Mart Pazar günü Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile sürdürdü. Teknik Direktör İsmet Taşdemir gözetiminde gerçekleşen idmanda çabukluk ve geçiş antrenmanı çalışıldı.

Kocaelispor’un Stratejisi ve Ligdeki Durumu: Zor Maçların Ardındaki Gerçekler!

Kocaelispor’un teknik direktörünün son açıklamaları ve takımın ligdeki durumunu sizler için derledik. Bu hafta, zor bir maçtan önce yapılan değerlendirmelerde, takımın oyun felsefesi, oyuncu eksiklikleri ve geleceğe yönelik hedefler ele alındı. İşte tüm detaylar…


Zor Bir Rakiple Karşılaşma: West’in Gol Makinesi ve Johnson-Kavo İkilisi

Teknik direktör, önümüzdeki maçı “zor” olarak nitelendiriyor. Özellikle rakip takımın West isimli forvetin 16 gol attığını ve Johnson ile Kavo ikilisinin orta saha kontrollerinde büyük rol oynadığını belirtiyor. Bu oyuncuların varlığı, Kocaelispor için ciddi bir zorluk oluşturuyor.

Ancak teknik direktör, bu zorlu mücadeleyi korkutucu değil, heyecan verici bulduğunu söylüyor:

“Biz zorları severiz, zorlarda da iyi çıkmasını biliriz.”


Oyuncu Eksiklikleri ve Takımın Durumu

Maalesef, bu hafta da bazı önemli isimler sahada olmayacak. Mendez , sakatlık nedeniyle henüz tam hazır değil ve risk almak istenmiyor. Ayrıca, Arón ve Ahmet ’in takımdaki yokluğu da hissediliyor. Özellikle Ahmet’in eksikliği, kurulan oyun düzenini etkiledi. Teknik direktör, bu durumu şöyle açıklıyor:

“Sonuçta kurduğumuz bir oyun düzeni vardı. Ancak eksiklikler yüzünden bu düzen değişti. Yeni oyuncularımız ellerinden geleni yapıyor ama henüz tam anlamıyla tutturamadık.”


Son İki Maç Analizi: İlk Yarı Zayıflığı ve İkinci Yarı Dönüşü

Son iki maçta (Ümraniye ve Ankaragücü ) ilk yarı performansı hayal kırıklığı yarattı. Özellikle Ankaragücü maçında kötü bir başlangıç yapıldı. Ancak ikinci yarıda oyuncuların gösterdiği çaba ve mücadele, takımın karakterini bir kez daha ortaya koydu.

“İlk yarıyı doğru şekilde oynayamadık. Ama ikinci yarıda oyuncular çok yoğun bir çaba sarf etti. Üstelik 10 kişi kalarak bile maçı çevirdik ve beraberliği yakaladık. Hatta galibiyeti de kaçırdık diyebilirim.”

Bu durum, hem oyuncuların hem de teknik kadronun hatasını kabul ettiğini gösteriyor. Ancak aynı zamanda, takımın mücadeleci ruhunu ve vazgeçmeyen karakterini de vurguluyor.


Strateji Değişikliği ve Geçiş Oyunu

Teknik direktör, son iki haftadaki performans düşüklüğünü “maç kazanma odaklı bir strateji” ile açıklıyor. Takım, skor açma arzusuyla fazla hücum aksiyonuna odaklanırken, savunma dengesini kaybetti. Bu da rakiplere kolay geçiş fırsatları sundu.

Daha önceki maçlarda başarılı olan bekleme oyunu ve doğru zamanda geçiş yapma stratejisi, son haftalarda unutuldu. Teknik direktör, bu konuda uyarılarda bulunarak şunları söylüyor:

“Daha önceki maçlarda bekleme oyununu ve geçişleri doğru yapıyorduk. Ama son iki haftada sadece kazanma odaklı çıktık ve bunun bedelini ödedik.”


Ligdeki Durum ve Puan Farkı

Kocaelispor, son 4 haftadır berabere kalıyor. Ancak teknik direktör, bu sonuçların aslında pozitif olduğunu belirtiyor. Çünkü lig zorlu bir mücadele alanı ve her puan alınması gereken bir avantaj.

“Bu ligde kolay taraf yok. Maç kaybetmemek önemli. Son iki maçın ikinci yarısında gösterilen çaba ve mücadele, bence çok değerli. İnşallah bir galibiyet alır almaz gerisi gelecek.”


Gelecek Hedefler: Her Maçı Kazanmak İçin Çıkıyoruz!

Takım, şu ana kadar oynadığı 11 maçın hiçbirinde “berabere kalmak” için çıkmadı. Her maçta galibiyet hedefiyle sahaya düştü. Kalan 9 maçta da bu hedef değişmeyecek. Ancak hangi maçların kazanılacağı veya berabere biteceği henüz belli değil.

“Biz her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Bazen planladığınız oyun sahada gerçekleşmeyebilir. O zaman kurguyu değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Ama bizim asıl hedefimiz net: Galibiyet!”

#Kocaelispor #KOCAELİSPOR #İsmet Taşdemir #tff1 #Adanaspor #Altay #Bandırmaspor #Boluspor #çorumfk #Erzurumspor FK #Gençlerbirliği #Giresunspor #Keçiörengücüspor #Manisa FK #Sakaryaspor #Şanlurfaspor #Tuzlaspor #Ümraniyespor #Pendikspor #İstanbulspor #F. Karagümrükspor #Ankaragücü #Amedspor #Esenler Erokspor #Yeni Malatyaspor #Kocaelispor haberleri #Kocaelispor transferleri #Kocaelispor maç özetleri #Kocaelispor gelişmeleri #Kocaelispor maçları #spor #sporhaberleri #kocaeli #kocaelispor #trendyol1lig #AmatördenSüperLige #ŞampiyonlukYolu #KocaelisporTV #kocaelispor.tv.tr #kocaelispor.tr #trendyolsuperlig #Trendyol1Lig

  • Web Sitemiz 5651 sayılı kanun çerçevesinde faaliyet göstermekte olup yayınlanan içeriklerden sorumlu değildir. Fakat içeriğin kanuna aykırı veya telif hakkı içerdiği ile ilgili yazılı veya dijital bir tebliğ alması halinde söz konusu içeriği kaldırmakla mükelleftir.
Ana Menü
Paylaş
KotaTV Mobil Beta 240306

BEDAVA
İNCELE