ERTUĞRUL SAĞLAM KOCAELİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ 25 Ekim 2024 | tv41

ERTUĞRUL SAĞLAM KOCAELİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ 25 Ekim 2024 | tv41

ERTUĞRUL SAĞLAM KOCAELİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ 25 Ekim 2024 | tv41

Kocaelispor Ankaragücü Maçı Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı: Ertuğrul Sağlam’dan Kritik Açıklamalar

Kocaelispor, yarın deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçı öncesi hazırlıklarını Burunga Tesisleri’nde gerçekleştirdiği son antrenmanla tamamlayarak Ankara’ya hareket etti. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesinde basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

“İstediğimiz Noktadayız Ama Rehavete Kapılmak Yok”

Ertuğrul Sağlam, sezonun büyük kısmında elde edilen puan avantajının memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, “Alt sıralarla puan farkımızı koruyoruz, ama sezon henüz bitmedi. Eksiklerimizi tespit edip kazanırken de hatalarımızı görmeye çalışıyoruz” dedi. Sağlam, takımın gelişim göstermesi gerektiğini vurgularken, rehavete kapılmanın ağır sonuçları olacağını belirtti.

“Ankaragücü Zorlu Bir Rakip, Ama Kazanmaya Odaklandık”

Ankaragücü’nü güçlü bir rakip olarak nitelendiren Sağlam, “Ligdeki yeri neresi olursa olsun Ankaragücü, bu ligin şampiyonluk adaylarından biridir. Ancak biz de sahada mücadelemizi en iyi şekilde ortaya koyacağız,” dedi. Sağlam, takımının son haftalardaki başarılı oyununu devam ettirirse Ankaragücü deplasmanından galibiyetle döneceklerine inandığını ekledi.

“Takımın Moral ve Motivasyonu Üst Seviyede”

Sakat oyuncularla ilgili bilgi de veren Sağlam, Mark’ın sakatlık sürecini takip ettiklerini ve takımda genel sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Kocaelispor’un morali yüksek, şehirde hareketlilik her geçen gün artıyor. Sağlam, “Umarım Ankaragücü maçı bizim için güzel geçer ve daha güzel başarılara doğru ilerleriz,” şeklinde konuştu.

#tff1 Adanaspor #Altay #Bandırmaspor #Boluspor #çorumfk #Erzurumspor FK #Gençlerbirliği #Giresunspor #Keçiörengücüspor #Kocaelispor #Manisa FK #Sakaryaspor #Şanlurfaspor #Tuzlaspor #Ümraniyespor #Pendikspor #İstanbulspor #F. Karagümrükspor #Ankaragücü #Amedspor #Esenler Erokspor #Yeni Malatyaspor #Kocaelispor haberleri #Kocaelispor transferleri #Kocaelispor maç özetleri #Kocaelispor gelişmeleri #Kocaelispor maçları

KocaelisporTVtr sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin

Ana Menü
Paylaş
Verified by MonsterInsights
KotaTV Mobil Beta 240306

BEDAVA
İNCELE