Oğulcan Çağlayan: “Nasıl Başladığın Değil Nasıl Bitirdiğin Önemli” | Amedspor Maçına Doğru 29 Ağustos 2024 | Nokta TV

Oğulcan Çağlayan: “Nasıl Başladığın Değil Nasıl Bitirdiğin Önemli” | Amedspor Maçına Doğru 29 Ağustos 2024 | Nokta TV

Oğulcan Çağlayan: “Nasıl Başladığın Değil Nasıl Bitirdiğin Önemli” | Amedspor Maçına Doğru 29 Ağustos 2024 | Nokta TV

Kocaelispor Yoluna Tam Gaz Devam Ediyor: 3’te 3 Yapan Ekibin Gözü, Amed Maçında

Zorluk derecesi yüksek üç maçı kazanarak yolumuza devam ediyor olmak hepimiz için büyük bir mutluluk kaynağı. İlk yarı ve ikinci yarı, iki farklı oyun sergilesek de, hocamızın da dediği gibi, yeni kurulan bir takım olarak milli maç arasına kadar olan süreci kayıpsız atlatmak bizim için çok önemliydi. Üçte 3 yaparak bu hedefimizi gerçekleştirdik. Şimdi önümüzde dördüncü maç olan Amed maçı var ve bugünden itibaren hazırlıklarımıza başlıyoruz. Hedefimiz, bu haftaki Amed maçını da kazanarak, milli takım arasına 4’te 4 ile girmek.

Her takımın, her hocanın ve her kulübün sezon başındaki hayalidir 3’te 3 yapmak. Biz de bu hayali gerçekleştirdik; bu nedenle mutluyuz ve gururluyuz. Çalışmalarımızın karşılığını puan olarak sahada aldık. Ancak futbolda önemli olan, lige nasıl başladığınız değil, nasıl bitirdiğinizdir. Biz iyi başladık, inşallah iyi de bitirirsek bu hepimiz için büyük bir mutluluk kaynağı olacak.

Maçın nerede oynanacağı bizim için çok önemli değil. Sonuçta aynı şartlar, hem rakip hem de bizim için geçerli olacak. Elbette futbolu iyi bir zeminde oynamak isteriz; çünkü bu durum oyunun kalitesini, temposunu ve hızını etkileyen en önemli faktörlerden biridir. Ancak hangi şehirde veya hangi stadyumda oynayacağımız fark etmiyor. Nerede sahaya çıkarsak çıkalım, hedefimiz belli: 3 puan. Bu puanı alacağımıza inanıyorum çünkü takım olarak gerçekten iyi durumdayız ve maç gününe kadar daha da iyi olacağımızı düşünüyorum.

Kocaelispor’un Kararlılığı ve Hedefi Belli: Süper Lig!

Üçte 3 yaparak başladığımız bu sezon, Kocaelispor camiası için umut verici bir başlangıç oldu. Amed maçını da kazanarak 4’te 4 yapmak ve milli maç arasına kayıpsız girmek istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle bu hedefimize ulaşacağımıza ve Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyeceğimize inanıyoruz.

Kocaelispor olarak sezonu nasıl bitirdiğimizin önemli olduğunu biliyoruz ve bu yolda tüm enerjimizle mücadeleye devam edeceğiz. Hedefimiz Süper Lig, amacımız her maçtan 3 puanla ayrılmak!

#tff1 Adanaspor #Altay #Bandırmaspor #Boluspor #çorumfk #Erzurumspor FK #Gençlerbirliği #Giresunspor #Keçiörengücüspor #Kocaelispor #Manisa FK #Sakaryaspor #Şanlurfaspor #Tuzlaspor #Ümraniyespor #Pendikspor #İstanbulspor #F. Karagümrükspor #Ankaragücü #Amedspor #Esenler Erokspor #Yeni Malatyaspor #Kocaelispor haberleri #Kocaelispor transferleri #Kocaelispor maç özetleri #Kocaelispor gelişmeleri #Kocaelispor maçları

Hostinger 2 240215

KocaelisporTVtr sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin

Ana Menü
Paylaş
Verified by MonsterInsights
KotaTV Mobil Beta 240306

BEDAVA
İNCELE