Erdem Övüç İle Yeşil Siyah | 26 Ağustos 2024 | Nokta TV

Erdem Övüç İle Yeşil Siyah | 26 Ağustos 2024 | Nokta TV

Erdem Övüç İle Yeşil Siyah | 26 Ağustos 2024 | Nokta TV

Gündemin nabzını tutan programlar ve canlı yayınlar için YouTube kanalımızı izlemeyi, abone olmayı ve beğenmeyi unutmayın! Web Sitemiz: https://www.noktatv.com Nokta Gazetesi: https://www.noktagazetesi.com.tr Instagram:   / noktatvcomizle   Twitter :   / noktatvcomizle   Facebook :   / noktatvcom  

Kocaelispor’da Hedef: Milli Ara Öncesi Galibiyet Serisini Sürdürmek!

Şu ana kadar geldiğimiz noktada, hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Allah’a şükür, şu ana kadar puan kaybı yaşamadık. Her geçen gün oyuncularımızın oyuna ve takıma adaptasyonu artıyor. Bir yandan oyuncularımızı geliştirirken, diğer yandan sisteme uyum sağlamalarını ve takım içindeki birlik beraberliği güçlendirmelerini sağlıyoruz. Fiziksel kapasitelerinin artmasıyla birlikte daha iyi bir noktaya doğru ilerliyoruz. Bu durum hem bizi hem de taraftarımızı mutlu ediyor; camiamızın yüzü gülüyor. Genel olarak işler yolunda gidiyor.

Şimdi önümüzde, adeta bir final maçı gibi görünen önemli bir karşılaşma var. Tabii ki sezonun başında böyle bir maçı “final” olarak nitelendirmek belki radikal bir yaklaşım olabilir, ama şu da bir gerçek ki bu maçı kazandığımız takdirde futbol adına çok önemli kazanımlar elde edeceğiz. Bu nedenle, bu maçı şampiyonluk mücadelesi gibi değerlendirip, son derece ciddiye alarak oynamak istiyoruz. İnşallah kazanarak milli takım arasına daha da güçlenmiş bir şekilde gireceğiz.

Maçın nerede oynanacağına dair belirsizlik devam etse de, bizim için fark etmez; nerede oynarsak oynayalım, amacımız ve beklentimiz belli. Bu maçı kazanmak ve yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz.

Kocaelispor’un Kararlılığı Süper Lig Hedefi İçin Devam Ediyor!

Takım olarak, tüm odak noktamız bu maçı kazanmak ve milli takım arasına moralli ve güçlü bir şekilde girmektir. Taraftarlarımızın desteğiyle bu sezonki hedefimize adım adım ilerlemek ve Süper Lig özlemine son vermek istiyoruz. Kocaelispor camiası olarak birlik ve beraberlik içinde başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz!

#tff1 Adanaspor #Altay #Bandırmaspor #Boluspor #çorumfk #Erzurumspor FK #Gençlerbirliği #Giresunspor #Keçiörengücüspor #Kocaelispor #Manisa FK #Sakaryaspor #Şanlurfaspor #Tuzlaspor #Ümraniyespor #Pendikspor #İstanbulspor #F. Karagümrükspor #Ankaragücü #Amedspor #Esenler Erokspor #Yeni Malatyaspor #Kocaelispor haberleri #Kocaelispor transferleri #Kocaelispor maç özetleri #Kocaelispor gelişmeleri #Kocaelispor maçları

Hostinger

KocaelisporTVtr sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin

Ana Menü
Paylaş
Verified by MonsterInsights
KotaTV Mobil Beta 240306

BEDAVA
İNCELE