KOCAELİSPOR 3’TE 3’LE YOLA DEVAM EDİYOR! 27 Ağustos 2024 | Nokta TV

KOCAELİSPOR 3’TE 3’LE YOLA DEVAM EDİYOR! 27 Ağustos 2024 | Nokta TV

KOCAELİSPOR 3’TE 3’LE YOLA DEVAM EDİYOR! 27 Ağustos 2024 | Nokta TV

Sezona fırtına gibi bir giriş yapan Kocaelispor üçüncü maçında Erzurumspor Futbol Kulübü’nü Oğulcan’ın kafa golü ile 1-0 mağlup etti. Mücadeleyi 15 binden fazla yeşil siyahlı taraftar da izlerken yaşanan maçın ardından coşku görülmeye değerdi. İşte Erzurumspor galibiyetinin hikayesi. Gündemin nabzını tutan programlar ve canlı yayınlar için YouTube kanalımızı izlemeyi, abone olmayı ve beğenmeyi unutmayın! Web Sitemiz: https://www.noktatv.com Nokta Gazetesi: https://www.noktagazetesi.com.tr Instagram:   / noktatvcomizle   Twitter :   / noktatvcomizle   Facebook :   / noktatvcom  

Kocaelispor Taraftarlarının Erzurumspor Maçı Öncesi Heyecanı

Kocaelispor taraftarları, Erzurumspor maçı öncesinde Kocaeli Stadyumu önünde toplandı ve maçla ilgili duygularını dile getirdi. Taraftarlar, hem heyecanlı hem de umut dolu bir şekilde takımlarını desteklemeye geldiler. İşte taraftarların maç öncesi görüşleri:

Bir taraftar, “Bugün 3-1 gibi bir skorla kazanacağımızı düşünüyoruz, inşallah hayırlısı olur” diyerek beklentisini dile getirdi. Küçük bir Kocaelispor hayranı ise “Kocaelispor’u seviyorum” diyerek takımına olan sevgisini ifade etti.

Bir başka taraftar, ailesiyle birlikte maça geldiğini belirterek, “Bu sene Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz. Bu sene o sene!” şeklinde konuştu. Taraftarlar arasında bir öğretmen çift ise Şırnak’ta görev yapmadan önce son bir kez maça geldiklerini belirtti.

“Kocaelispor Sevgisi Doğduğumuzdan Beri Bizimle”

Bir taraftar, “Doğduğumdan beri Kocaelispor’u seviyorum. Bu maçı kesin alırız” dedi. Başka bir taraftar ise skor tahminini “3-1” olarak belirtti. Taraftarlar, Kocaelispor’un 3’te 3 yapmasını ve bu maçı da kazanmasını bekliyor.

Taraftarlar arasında ilk defa maça gelenler de vardı. Bir baba, kızını ilk kez Kocaelispor maçına getirdiğini belirterek, “Çok heyecanlıyız. İnşallah bu maçı kazanacağız ve 3 puanı alıp evimize döneceğiz” dedi.

“Bu Sene O Sene, Kocaelispor Süper Lig’e Çıkacak!”

Bir taraftar, “Bu sene bir şans daha geldi bize. Yıllardır bekliyoruz, seneye Süper Lig’deyiz inşallah” dedi ve skor tahminini “2-0” olarak belirtti. Başka bir taraftar ise, “Kocaelispor’u çok seviyorum ve onun bir üst lige çıkmasını istiyorum. Her zaman desteklemeye devam edeceğim” dedi.

Taraftarların ortak dileği, Kocaelispor’un bu sezon Süper Lig’e yükselmesi ve başarılarla dolu bir sezon geçirmesi. Erzurumspor maçı öncesinde stadyum önünde toplanan taraftarlar, takımlarına olan inançlarını ve desteklerini dile getirerek maçı beklemeye koyuldular.

Kocaelispor ile ilgili en güncel haberler ve taraftar röportajları için kocaelispor.tv.tr’yi takip etmeye devam edin!

#tff1 Adanaspor #Altay #Bandırmaspor #Boluspor #çorumfk #Erzurumspor FK #Gençlerbirliği #Giresunspor #Keçiörengücüspor #Kocaelispor #Manisa FK #Sakaryaspor #Şanlurfaspor #Tuzlaspor #Ümraniyespor #Pendikspor #İstanbulspor #F. Karagümrükspor #Ankaragücü #Amedspor #Esenler Erokspor #Yeni Malatyaspor #Kocaelispor haberleri #Kocaelispor transferleri #Kocaelispor maç özetleri #Kocaelispor gelişmeleri #Kocaelispor maçları

Hostinger 2 240215

KocaelisporTVtr sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin

Ana Menü
Paylaş
Verified by MonsterInsights
KotaTV Mobil Beta 240306

BEDAVA
İNCELE