Neler söyledi? – Kocaelispor’da Oğulcan Çağlayan Erzurumspor FK maçı sonrası konuştu 24 Ağustos 2024 | Özgür Kocaeli

Neler söyledi? – Kocaelispor’da Oğulcan Çağlayan Erzurumspor FK maçı sonrası konuştu 24 Ağustos 2024 | Özgür Kocaeli

Neler söyledi? – Kocaelispor’da Oğulcan Çağlayan Erzurumspor FK maçı sonrası konuştu 24 Ağustos 2024 | Özgür Kocaeli

Kocaelispor’un 15 Yıllık Özlemi Sona Eriyor: Başarı İçin Birlik Zamanı

Kocaelispor olarak, lige 3’te 3 yaparak başlamamız bizim için harika bir başlangıç oldu. Ancak, bu ligde iyi başlayıp sonunu getiremeyen birçok takım var. Biz iyi başladık ve sonunu getireceğimize inanıyoruz. Geçen hafta, İçel maçından sonra yaptığım paylaşımda, bu kadronun neden kurulduğunu asla unutmadan yoluna devam edeceğini söylemiştim. Bu sözümün arkasındayım. Bir araya gelişimizin amacını asla unutmadan, bu şehrin 15 yıllık Süper Lig özlemini sona erdireceğiz.

Takımımızda inanılmaz bir oyuncu grubu var. Kaleciden defansa, orta sahadan hücuma kadar, oyuna sonradan giren oyunculara kadar dört dörtlük bir ekip oluşturduk. Hem saha içinde hem de saha dışında müthiş bir uyum yakaladık. Taraftarlarımızla kurduğumuz bu birlik ve beraberliği, sizlerin desteğiyle asla bozmayacağız. Şu an her şey yolunda gidiyor, kazanıyoruz. Ancak sezon uzun ve tökezlediğimiz zamanlarda taraftarlarımızın ve sizlerin desteğine ihtiyaç duyacağız.

Biz sahada işimizi yapacağız, taraftarlar tribünde, yöneticilerimiz ve başkanımız kendi pozisyonlarında, hocamız da kendi görevinde. Herkesin desteğiyle 15 yıllık özlemi sona erdirmek için bir araya geleceğiz. Gençlerbirliği maçında inanılmaz bir tribün desteği vardı, bu hafta da aynı şekildeydi. Her geçen hafta bu desteğin daha da artacağını düşünüyorum. Lige çıktığımızda neler yaşayacağımızı, tarihe geçecek başarılar elde edeceğimizi biliyoruz ve bu bilincin farkındayız.

#tff1 Adanaspor #Altay #Bandırmaspor #Boluspor #çorumfk #Erzurumspor FK #Gençlerbirliği #Giresunspor #Keçiörengücüspor #Kocaelispor #Manisa FK #Sakaryaspor #Şanlurfaspor #Tuzlaspor #Ümraniyespor #Pendikspor #İstanbulspor #F. Karagümrükspor #Ankaragücü #Amedspor #Esenler Erokspor #Yeni Malatyaspor #Kocaelispor haberleri #Kocaelispor transferleri #Kocaelispor maç özetleri #Kocaelispor gelişmeleri #Kocaelispor maçları

Hostinger

KocaelisporTVtr sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin

Ana Menü
Paylaş
Verified by MonsterInsights
KotaTV Mobil Beta 240306

BEDAVA
İNCELE