KOCAELİSPOR ERZURUMSPOR FK MAÇI 24 Ağustos 2024 | tv41

KOCAELİSPOR ERZURUMSPOR FK MAÇI 24 Ağustos 2024 | tv41

KOCAELİSPOR ERZURUMSPOR FK MAÇI 24 Ağustos 2024 | tv41

Kocaelispor, Oğulcan Çağlayan’ın Golüyle 3’te 3 Yaptı

Bu sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Kocaelispor, evinde ağırladığı Erzurumspor FK’yı Oğulcan Çağlayan’ın 44. dakikada attığı golle 1-0 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı. Yıldız Entegre Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Furkan Aksuoğlu, Erkan Akbulut ve Ramazan Ufuk Avdaş hakem üçlüsü yönetti.

Maçın Kadroları ve İlk Yarıdaki Gelişmeler

Kocaelispor sahaya Gökhan Değirmenci, Ahmet Oğuz, Tarkan Serbest, Apan Goye, Muharrem Cihan, Josip Vukovic, Pedrinho, Barış Alıcı, Oğulcan Çağlayan ve Marko’nun yer aldığı 11 ile çıktı. Erzurumspor FK ise Mehmet Göktuğ Bakırbaş, Mustafa Akbaş, Mustafa Yumlu, Süleyman Koç, Sefa Akgün, Rossi, Giovanni Coris, Orhan Ovacıklı, Celal Han Alp, Eren Tozlu ve Tony Tsew 11’i ile sahadaydı.

Maçın 12. dakikasında Kocaelispor, Josef Vukovic’in ceza sahasında yaptığı kafa vuruşuyla gole çok yaklaştı. Ancak kaleci Göktuğ’un son anda topu kornere çelmesiyle bu fırsat kaçtı. 41. dakikada Mendes’in pasıyla buluşan Oğulcan, topu ağlara gönderemedi. Ancak 44. dakikada Kocaelispor’un kazandığı korner atışını Pedrinho’nun ceza sahasına ortalamasıyla gelen topa iyi yükselen Oğulcan, topu kafayla ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golle Kocaelispor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci Yarıda Dengeli Oyun

Maçın ikinci yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, her iki takım da çabalarına rağmen başka gol bulamadı. Kocaelispor, sahadan 1-0 galip ayrılarak ligdeki üçüncü maçını da kazandı ve puanını 9’a çıkarttı.

Kocaelispor, bu sezonki galibiyet serisine devam ederken, takımın şampiyonluk hedefi doğrultusunda önemli bir adım daha atmış oldu. Taraftarın desteğini arkasına alarak sahada üstün bir performans sergileyen Kocaelispor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Bir sonraki karşılaşmada da aynı motivasyon ve disiplinle sahada olacaklarını umut ediyoruz. Kocaelispor taraftarları, bu sezon büyük bir heyecanla şampiyonluk yolunda takımlarını desteklemeye devam edecekler.

#tff1 Adanaspor #Altay #Bandırmaspor #Boluspor #çorumfk #Erzurumspor FK #Gençlerbirliği #Giresunspor #Keçiörengücüspor #Kocaelispor #Manisa FK #Sakaryaspor #Şanlurfaspor #Tuzlaspor #Ümraniyespor #Pendikspor #İstanbulspor #F. Karagümrükspor #Ankaragücü #Amedspor #Esenler Erokspor #Yeni Malatyaspor #Kocaelispor haberleri #Kocaelispor transferleri #Kocaelispor maç özetleri #Kocaelispor gelişmeleri #Kocaelispor maçları

Vodafone’a gel

KocaelisporTVtr sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin

Ana Menü
Paylaş
Verified by MonsterInsights
KotaTV Mobil Beta 240306

BEDAVA
İNCELE