Kocaelispor 1 – 0 Erzurumspor | Ertuğrul Sağlam: “Eksiklerimizi Biliyoruz” 24 Ağustos 2024 | Ajansspor

Kocaelispor 1 – 0 Erzurumspor | Ertuğrul Sağlam: “Eksiklerimizi Biliyoruz” 24 Ağustos 2024 | Ajansspor

Kocaelispor 1 – 0 Erzurumspor | Ertuğrul Sağlam: “Eksiklerimizi Biliyoruz” 24 Ağustos 2024 | Ajansspor

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam 1-0 kazanılan Erzurumspor FK maçının ardından düzenlenen basın toplantısında eksiklerinin farkında olduğunu ifade etti. #kocaeli#kocaelispor#erzurumspor#tff1lig

Gündemin nabzını tutan programlar ve canlı yayınlar için YouTube kanalımızı izlemeyi, abone olmayı ve beğenmeyi unutmayın!

Web Sitemiz: https://www.noktatv.com Nokta Gazetesi: https://www.noktagazetesi.com.tr Instagram:   / noktatvcomizle   Twitter :   / noktatvcomizle   Facebook :   / noktatvcom  

Maç Değerlendirmesi: Zorunlu Hedeflere Doğru Adım Adım İlerliyoruz

Kocaelispor olarak, son maçta aldığımız galibiyetin morali ve büyük hedeflerimizin getirdiği zorunluluklar, bizi iç sahada puan kaybı yaşamamaya odaklanmaya itiyor. İç sahada kayıpsız geçerek, deplasmanda da en azından yenilmeden döndüğümüz sürece, bu stratejinin bizi hedeflerimize ulaştıracağına inanıyoruz. Ancak, artık iç sahada puan kaybına tahammülümüz yok.

Bu süreçte oyuncularımıza sürekli olarak geçiş döneminde olduğumuzu ve uyum sürecini atlatmaya çalıştığımızı hatırlatıyoruz. Kadromuz, geçen sezondan bu yana önemli ölçüde değişti ve yeni oyuncuların birbirine alışma süreci devam ediyor. Bu durum, bazı zorlukları beraberinde getirse de, takımımızın zamanla daha iyi bir performans sergileyeceğine olan inancımız tam.

Takım olarak birlikte oynadıkça, oyuncular birbirlerini daha iyi tanıyacak ve uyum sağlayacaktır. Ayrıca, transfer dönemi sona erene kadar eksik gördüğümüz bölgelere takviye yapma planımız var. Bu süreçte puan kaybetmeden ilerleyebilirsek, moral ve motivasyonumuz da artacaktır.

Son maçta ikinci yarıda özellikle güzel şeyler gördük. Skoru 2-3’e getirebileceğimiz pozisyonları yakaladık, ancak bu fırsatları değerlendiremedik. Rakibin direncini artıran bu durum, son bölümde kaotik bir oyun ortaya çıkardı. Ancak, bu zorlu süreçte 3 puan almamız, bizim için çok önemliydi.

Erzurumspor, defansif anlamda sağlam bir takım ve kontrataklarla etkili olabilen bir yapıya sahip. Geçen hafta Ankaragücü’nü yenmelerinin tesadüf olmadığını bugün bir kez daha gösterdiler. Dirençli bir takıma karşı aldığımız bu 3 puan, bizim için büyük bir öneme sahip.

Ahmet’le oynayacağımız ilk periyodun son karşılaşmasına kadar oyuncularımızı dinlendirip, sonrasında hazırlıklarımıza başlayacağız. Bazı oyuncularımızın performanslarındaki gözle görülür artış, bizi sevindiren bir diğer önemli detaydı.

Sonuç olarak, Kocaelispor olarak bu süreçte puan kaybetmeden ilerleyip, takımımızı en iyi şekilde temsil etmeye devam etmek istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve kadromuzun kalitesiyle daha güzel işler başaracağımıza inanıyoruz.

#tff1 Adanaspor #Altay #Bandırmaspor #Boluspor #çorumfk #Erzurumspor FK #Gençlerbirliği #Giresunspor #Keçiörengücüspor #Kocaelispor #Manisa FK #Sakaryaspor #Şanlurfaspor #Tuzlaspor #Ümraniyespor #Pendikspor #İstanbulspor #F. Karagümrükspor #Ankaragücü #Amedspor #Esenler Erokspor #Yeni Malatyaspor #Kocaelispor haberleri #Kocaelispor transferleri #Kocaelispor maç özetleri #Kocaelispor gelişmeleri #Kocaelispor maçları

Hostinger

KocaelisporTVtr sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin

Ana Menü
Paylaş
Verified by MonsterInsights
KotaTV Mobil Beta 240306

BEDAVA
İNCELE