ERTUĞRUL SAĞLAM SEZONA İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ 3 Ağustos 2024 | tv41

ERTUĞRUL SAĞLAM SEZONA İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ 3 Ağustos 2024 | tv41

ERTUĞRUL SAĞLAM SEZONA İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ 3 Ağustos 2024 | tv41

Kocaelispor Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Kocaelispor, evinde oynayacağı Gençlerbirliği maçı için hazırlıklarına Burunga Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesinde basın mensuplarına hem yaklaşan maç hem de yeni sezon hakkında açıklamalarda bulundu.

Sakatlıksız Geçen Kamp Dönemi

Ertuğrul Sağlam, kamp döneminin sorunsuz geçtiğini belirterek, “Allah’a şükür kampları bitirdik. Sakatlık yaşamadan bu yoğun dönemi geçirdik, bu bizim için çok önemliydi. Takımı hazırlarken eksiklerimizi de gidermeye çalıştık. Transfer çalışmalarımız devam etti, bazı oyuncular istediğimiz zamanda geldi, bazıları ise sonradan aramıza katıldı,” dedi.

Transfer Çalışmaları ve Kadro Hazırlığı

Ertuğrul Sağlam, sezon başlangıcına dair önemli açıklamalarda bulundu: “En azından sezona başlarken kadromuzun neredeyse %80-90’ını hazırlamış ve transferlerin %90’ını tamamlamış bir Kocaelispor olarak lige girmeyi planlıyoruz. Yarın Ceyhun Taş’la alakalı imzayı bekliyoruz. Ayrıca, orta sahaya takviye arayışımız da devam ediyor.”

Kadro ve Uyumluluk

Teknik direktör Sağlam, takımın uyumu ve adaptasyon sürecine de değinerek, “Takım olma, beraber oynama becerisini ve sahada sistemin uygulanabilirliğini üst seviyeye çıkaracak çalışmalar devam edecek. Yapmamız gereken en önemli işlerden biri de lige iyi başlamak. Geçen sene bunu başaramadık, sonradan toparladık ama bu sene iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz,” ifadelerini kullandı.

Taraftarın Gücü ve Destek

Ertuğrul Sağlam, taraftarın desteğinin önemine vurgu yaparak, “İyi bir başlangıcın moraliyle daha güçlü bir ekip olmayı istiyoruz. Bu süreçte büyük emek harcayan başkanımıza, Osman Çakır’a, Abidin Bey’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Taraftarımız da bu konuda rahat olabilir, maç günü çok güzel bir atmosfer olacak,” dedi.

Gençlerbirliği Maçına Hazırlık

Son olarak, Sağlam, Gençlerbirliği maçı öncesi takımın son durumu hakkında bilgi vererek, “Belki bir antrenman daha yapabiliriz. Gençlerbirliği maçında taraftarımızın desteğiyle güzel bir başlangıç yapmayı umuyoruz,” şeklinde konuştu.


Kocaelispor taraftarları, takımınızın hazırlıklarını ve güncel gelişmeleri takip etmek için kocaelispor.tv.tr web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın! Gençlerbirliği maçında görüşmek üzere!

#tff1 Adanaspor #Altay #Bandırmaspor #Boluspor #çorumfk #Erzurumspor FK #Gençlerbirliği #Giresunspor #Keçiörengücüspor #Kocaelispor #Manisa FK #Sakaryaspor #Şanlurfaspor #Tuzlaspor #Ümraniyespor #Pendikspor #İstanbulspor #F. Karagümrükspor #Ankaragücü #Amedspor #Esenler Erokspor #Yeni Malatyaspor #Kocaelispor haberleri #Kocaelispor transferleri #Kocaelispor maç özetleri #Kocaelispor gelişmeleri #Kocaelispor maçları

Hostinger 2 240215

KocaelisporTVtr sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin

Ana Menü
Paylaş
Verified by MonsterInsights
KotaTV Mobil Beta 240306

BEDAVA
İNCELE