Yeni transferleri mi bekliyoruz ? 23 Temmuz 2024  | Çağdaş Kocaeli

Yeni transferleri mi bekliyoruz ? 23 Temmuz 2024 | Çağdaş Kocaeli

Yeni transferleri mi bekliyoruz ? 23 Temmuz 2024 | Çağdaş Kocaeli

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Adanaspor ile yaptığı hazırlık maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Sağlam, sezon öncesinde çalışmalardan bahsederek bir yabancı santrfor, bir orta saha ve bir yabancı daha alınabileceğini söyledi.

Kocaelispor’dan Son Gelişmeler ve Transfer Durumu

Sevgili Kocaelispor Taraftarları,

Takımımızın son durumu ve transfer haberleri hakkında güncel bilgileri sizlerle paylaşmak istiyoruz. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ile gerçekleştirdiğimiz röportajdan önemli notlar şöyle:

Kamp ve Hazırlık Süreci:

  • Kocaeli’de başlayan kampın ilk etabı, Topuk Yaylası’nda devam eden ikinci etap ve şu an Gerede’de süren üçüncü etap çalışmaları oldukça verimli geçiyor. Yeni transferlerimiz, takıma katıldıkları andan itibaren atmosferi daha da güzelleştirip, takım içi kaliteyi artırıyor. Birkaç eksikliğimiz dışında genel olarak hazırlıklarımız planlandığı gibi devam ediyor.

Transferler:

  • Yabancı Santrfor ve Orta Saha Transferi: Takımımıza bir yabancı santrfor ve bir orta saha oyuncusu daha kazandırmayı planlıyoruz. Murat Cem transferi gerçekleşmedi ancak kadromuzu güçlendirmek adına yeni isimler üzerinde çalışmalarımız devam ediyor.
  • Emir Westall’ın Transferi: Emir’in Belçika ekibi Westerlo’ya transferi kesinleşti. Bu nedenle orta saha pozisyonuna yeni bir oyuncu arayışımız bulunuyor.
  • Stoper Transferi: Defans hattımızı güçlendirmek adına bir stoper transferi de gündemde.
  • Yabancı Oyuncu Kontenjanı: Yeni sezonda yabancı oyuncu kuralının 8’den 6’ya düşmesi ve tekrar 8’e çıkması durumuna hazırlıklı olmak adına bir yabancı oyuncu hakkımızı saklı tutacağız. Transfer dönemi sonunda ekstra bir fırsat transferi yapma olasılığımız da bulunuyor.

Gelecek Maçlar:

  • Hazırlık kampı süresince güçlü rakiplerle yapacağımız maçlar takımımızın form durumunu değerlendirmek açısından büyük önem taşıyor. Perşembe günü Azerbaycan ekibi Turanspor ile, cumartesi günü ise Karagümrük ile karşılaşacağız. 28 Temmuz’da kampımızı tamamlayarak yeni sezon için son hazırlıklarımızı yapacağız.

Sonuç:
Kocaelispor olarak, şampiyonluk hedefimiz doğrultusunda kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle, bu sezon da başarılı bir performans sergilemeyi amaçlıyoruz. Tüm taraftarlarımıza iyi akşamlar dileriz.

Kocaelispor’un hazırlık sürecindeki son durumu ve transfer gelişmelerini KOTA – KOcaelispor’lu TAraftarlar kocaelispor.tv.tr web sitesinde en güncel şekilde takip edebilirsiniz.

#tff1 Adanaspor #Altay #Bandırmaspor #Boluspor #çorumfk #Erzurumspor FK #Gençlerbirliği #Giresunspor #Keçiörengücüspor #Kocaelispor #Manisa FK #Sakaryaspor #Şanlurfaspor #Tuzlaspor #Ümraniyespor #Pendikspor #İstanbulspor #F. Karagümrükspor #Ankaragücü #Amedspor #Esenler Erokspor #Yeni Malatyaspor #Kocaelispor haberleri #Kocaelispor transferleri #Kocaelispor maç özetleri #Kocaelispor gelişmeleri #Kocaelispor maçları

Vodafone Çocuk 240215
Hostinger 2 240215

KocaelisporTVtr sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin

Ana Menü
Paylaş
Verified by MonsterInsights
KotaTV Mobil Beta 240306

BEDAVA
İNCELE