Erdem Övüç İle Yeşil Siyah | 15 Temmuz 2024 | Nokta TV

Erdem Övüç İle Yeşil Siyah | 15 Temmuz 2024 | Nokta TV

Erdem Övüç İle Yeşil Siyah | 15 Temmuz 2024 | Nokta TV

Yeşil Siyah Programında Bu Hafta: Kocaelispor Gündemi ve Öne Çıkan Konular

Değerli spor severler, her pazartesi akşamlarının klasiği haline gelen Yeşil Siyah programına hoş geldiniz. Bu hafta da dolu dolu bir gündemle karşınızdayız. Yaklaşık 3 saat sürecek programımızda Kocaelispor’un son durumu, transfer haberleri ve kamp süreci hakkında detaylı bilgiler vereceğiz.

Özel Konuğumuz: Umut Karagöz

Bugün aramızda, ekibimizden bir isim olan Umut Karagöz bulunuyor. Normalde programımızın kemik kadrosunda yer alan Ömer Çelik, özel nedenlerden dolayı aramızda olamayacak. Kendisinin ailesiyle ilgili bir planı vardı ve bizden izin istedi. Biz de kendisine tabii ki izin verdik. Umut Karagöz, hoş geldin!

Umut Karagöz: “Hoş bulduk abi, nasılsın?”

Erdem Kardeşim: “İyiyim, teşekkür ederim. Sen nasılsın?”

Umut Karagöz: “Ben de iyiyim abi. Bu hafta yine çok önemli konular var, bakalım neler anlatacaksın bize. Ayağına sağlık tekrardan, teşekkür ederim.”

Ömer Faruk Güler ile Kocaeli Gazetesi’nde Yeni Dönem

Sevgili seyirciler, yarından itibaren Ömer Faruk Güler, Kocaeli Gazetesi’nde resmi olarak göreve başlayacak. Kendisine hayırlı olsun diyoruz. Ömer, neler söyleyeceksin bu yeni görevin hakkında?

Ömer Faruk Güler: “Çok mutluyum abi, Kocaeli Gazetesi gibi köklü bir kurumda çalışacak olmaktan gurur duyuyorum. Yılların tecrübesiyle dolu bir ekip var. Hakan abiyle çalışacak olmak da ayrı bir heyecan verici.”

Kocaelispor’un Kamp ve Hazırlık Maçları

Kocaelispor, Düzce Topuk Yaylası’nda kamp yapıyor ve bu süreçte hazırlık maçlarına da çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde Keçiörengücü ile oynanan hazırlık maçında 2-2 berabere kaldık. Maç öncesinde yaşanan bazı teknik aksaklıklar ve zor şartlar altında gerçekleştirdiğimiz yayınla ilgili detayları da paylaşmak istiyorum. Yayın sırasında yaşadığımız ses ve görüntü problemleri nedeniyle özür dileriz, gelecekte bu tür aksaklıkları minimize etmeye çalışacağız.

Maç Analizi: Kocaelispor – Keçiörengücü

Umut Karagöz, kamp süreci ve Keçiörengücü maçıyla ilgili izlenimlerini paylaştı: “Kocaelispor’un hazırlık maçları oldukça verimli geçiyor. Yeni transferler takıma uyum sağlıyor. Kamp sürecinde takımın genel havası çok iyi. Oyuncular arasında uyum ve disiplin dikkat çekiyor. Transferlerin erken yapılması büyük avantaj sağladı.”

Avrupa Futbol Şampiyonası Değerlendirmesi

Programın başında Avrupa Futbol Şampiyonası’nın değerlendirmesini yaptık. İspanya’nın şampiyonluğunu ve teknik direktör De La Fuente’nin başarısını konuştuk. İspanya, genç ve dinamik kadrosuyla turnuvayı domine etti. Türkiye’nin turnuvadaki performansını da analiz ettik ve gelecekte daha iyi sonuçlar alabilmek için yapılması gerekenleri tartıştık.

Kocaelispor’un Geleceği

Kocaelispor’un geleceğiyle ilgili umutlu olduğumuzu söyleyebilirim. Transfer döneminde yapılan akıllı hamleler ve kamp sürecinde gösterilen performans, takımın bu sezon büyük başarılar elde edebileceğinin sinyallerini veriyor. Taraftarlarımızın desteğiyle birlikte Kocaelispor’un Süper Lig’e yükselmesi en büyük hedefimiz.

Değerli izleyenler, Yeşil Siyah programımızda bu hafta da sizlerle birlikte olduk. Kocaelispor ile ilgili gelişmeleri ve analizleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bir sonraki programda görüşmek üzere, hoşça kalın.


Sevgili futbol severler, Yeşil Siyah programının bu haftaki özetini ve analizini sizlerle paylaştık. Kocaelispor ile ilgili daha fazla içerik ve gelişmeler için kocaelispor.tv.tr’yi takip etmeyi unutmayın. Hoşça kalın!


Gündemin nabzını tutan programlar ve canlı yayınlar için YouTube kanalımızı izlemeyi, abone olmayı ve beğenmeyi unutmayın!

Web Sitemiz: https://www.noktatv.com Nokta Gazetesi: https://www.noktagazetesi.com.tr Instagram:   / noktatvcomizle   Twitter :   / noktatvcomizle   Facebook :   / noktatvcom  

#tff1 Adanaspor #Altay #Bandırmaspor #Boluspor #çorumfk #Erzurumspor FK #Gençlerbirliği #Giresunspor #Keçiörengücüspor #Kocaelispor #Manisa FK #Sakaryaspor #Şanlurfaspor #Tuzlaspor #Ümraniyespor #Pendikspor #İstanbulspor #F. Karagümrükspor #Ankaragücü #Amedspor #Esenler Erokspor #Yeni Malatyaspor #Kocaelispor haberleri #Kocaelispor transferleri #Kocaelispor maç özetleri #Kocaelispor gelişmeleri #Kocaelispor maçları

Hostinger 2 240215

KocaelisporTVtr sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin

Ana Menü
Paylaş
Verified by MonsterInsights
KotaTV Mobil Beta 240306

BEDAVA
İNCELE