KOCAELİSPOR – SELİMBAR HAZIRLIK MAÇI & MAÇ SONU RÖPORTAJLARI 13 Temmuz 2024 | Kocaeli TV

KOCAELİSPOR – SELİMBAR HAZIRLIK MAÇI & MAÇ SONU RÖPORTAJLARI 13 Temmuz 2024 | Kocaeli TV

KOCAELİSPOR – SELİMBAR HAZIRLIK MAÇI & MAÇ SONU RÖPORTAJLARI 13 Temmuz 2024 | Kocaeli TV

KOCAELİSPOR – SELİMBAR : 1-1 (HAZIRLIK MAÇI)
Gol 45′ Oğulcan Çağlayan

Kocaelispor’un Selimbar Karşılaşmasında İlk Hazırlık Maçı Heyecanı

Kocaeli TV ekranlarından mutlu günler değerli Kocaelisporlular! Kocaelispor’un 2024-2025 sezon hazırlıkları kapsamında oynayacağı ilk hazırlık karşılaşması olan Selimbar maçının canlı yayınında sizlerle birlikteyiz. Ben Taha Burak Yavuz. Bu maçın anlatımında sizlerle birlikte olacağım. İki takım da Topuk Yaylası’nda antrenman sahasındaki yerlerini aldılar. Kocaelispor bugün siyah formasıyla mücadele edecek.

Hakem Kadrosu ve Takım Kadroları

Maçın hakem kadrosunu hemen sizlere aktaralım: Ankara bölgesinden Bingöl hakemi Burak Şükür, yardımcı hakemler ise Mustafa Ünver ve Emre Özdemir. Değerli yönetmenim Kazım Aydın’dan Kocaelispor kadrosunu ekrana getirmesini rica ediyorum.

Kocaelispor kadrosu şu şekilde: Kalede Gökhan Değirmenci, savunmada Onur Öztonga, Tarkan Serbest, Muharrem Cinan ve Furkan Gedik; orta sahada Cihat Çelik, Serhat Yılmaz ve Mehmet Yılmaz; forvet hattında ise Oğulcan Çağlayan, Barış Alper Yılmaz ve yeni transferimiz Yusuf Cihat Çelik. Rakip Selimbar’ın kadrosu ise kalede Maran, savunmada Katalin Sidri, Tudor Bab, George Matab ve Salvatore Maron; orta sahada Hernando Rodrigo; forvette ise Selim Bar yer alıyor.

Maçtan Notlar ve İlk Yarı

Maçın başlama düdüğüyle birlikte Kocaelispor hızlı bir başlangıç yaptı. Mehmet Yılmaz’ın sağ kanattan geliştirdiği ataklarda Barış’ın ceza sahasına ortaladığı toplar tehlike yarattı. Maçın ilk dakikalarında Kocaelispor topa hakim olan taraf olarak dikkat çekti.

  1. dakikada Kocaelispor gole çok yaklaştı. Mehmet Yılmaz’ın ortasında Oğulcan’ın kafa vuruşu direkten döndü. Bu pozisyonla birlikte Kocaelispor maçın başından itibaren üstünlüğünü hissettirdi.
  2. dakikada Selimbar köşe vuruşu kazandı. George’un kullandığı köşe vuruşunda savunmamız topu uzaklaştırdı ve hızlı hücuma çıktı. Furkan Gedik’in uzun pasında Barış Alper Yılmaz rakip savunmayı zor durumda bıraktı ancak top kaleci Maran’da kaldı.

İkinci Yarı ve Sonuç

Maçın ikinci yarısında Kocaelispor, oyunun kontrolünü elinde tutmaya devam etti. 60. dakikada Oğulcan Çağlayan’ın kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarıya vurması maçın kader anlarından biriydi. Selimbar da kontra ataklarla gol arasa da kalecimiz Gökhan Değirmenci başarılı kurtarışlarıyla gole izin vermedi.

Maçın son dakikalarına girerken Kocaelispor’un baskısı iyice arttı. Tarkan Serbest’in savunmadan çıkardığı uzun toplarla hücumda etkinlik sağlandı. Maçta 45 dakika da Oğulcan Çağlayan’ la bulduğumuz golle karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi.

Kocaelispor’un Hazırlık Kampı ve Gelecek Planları

Kocaelispor, 27 Haziran’da Körfez Brunga Tesisleri’nde başladığı yeni sezon hazırlıklarını 6 Temmuz’dan itibaren Topuk Yaylası’nda sürdürüyor. 15 Temmuz’da sona erecek olan bu kampın ardından, takım 18-28 Temmuz tarihleri arasında Bolu Gerede’de üçüncü etap kampını gerçekleştirecek. Kocaelispor’un bu süreçte oynayacağı hazırlık maçlarıyla, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapması hedefleniyor.

Kocaelispor’a yeni sezonda başarılar diliyoruz. Umarız ki bu hazırlık döneminde gösterdikleri performans, sezon sonunda Süper Lig yolculuğunun başlangıcı olur. Tüm Kocaelispor taraftarlarına sevgi ve saygılarımızla.


Anahtar Kelimeler: Kocaelispor, 2024-2025 sezonu, hazırlık maçı, Selimbar, Topuk Yaylası, Taha Burak Yavuz, Kocaeli TV, futbol, spor haberleri, #tff1 Adanaspor #Altay #Bandırmaspor #Boluspor #çorumfk #Erzurumspor FK #Gençlerbirliği #Giresunspor #Keçiörengücüspor #Kocaelispor #Manisa FK #Sakaryaspor #Şanlurfaspor #Tuzlaspor #Ümraniyespor #Pendikspor #İstanbulspor #F. Karagümrükspor #Ankaragücü #Amedspor #Esenler Erokspor #Yeni Malatyaspor #Kocaelispor haberleri #Kocaelispor transferleri #Kocaelispor maç özetleri #Kocaelispor gelişmeleri #Kocaelispor maçları

Vodafone’a gel

KocaelisporTVtr sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin

Ana Menü
Paylaş
Verified by MonsterInsights
KotaTV Mobil Beta 240306

BEDAVA
İNCELE