3. DEVRE 08.07.2024 | tv41

3. DEVRE 08.07.2024 | tv41

3. DEVRE 08.07.2024 | tv41

3. Devre: Kocaelispor’da Son Gelişmeler ve Milli Takım Değerlendirmesi

Mutlu akşamlar sevgili seyirciler, 3. Devre programına hoş geldiniz. Pazartesi akşamı saat 22:00’de tekrar sizlerle birlikteyiz. Bu akşam eksiklerimiz var; Cem Sinan hocam ve Murat hocam bizlerle olamayacaklar. Ancak Hüseyin Gül hocam ve sevgili Yiğit Özcan ile birlikte Kocaelispor gündemini, milli takımımızı ve transfer gelişmelerini sizler için değerlendireceğiz.

Kocaelispor Gündemi

Sezon öncesi hareketli günler yaşanıyor. Transfer dönemi tüm hızıyla devam ediyor ve yeni oyuncuların kadroya katılmasıyla ilgili sıcak gelişmeler var. Başkan Recep Duru’dan aldığımız son bilgileri de sizlerle paylaşacağız.

  • Transfer Çalışmaları: Kocaelispor’un yeni sezona güçlü bir kadro ile başlaması için yapılan transferler taraftarlarımızı heyecanlandırıyor. Takıma katılması planlanan oyuncular ve yapılan görüşmeler hakkında detayları programımızda bulabilirsiniz.

#tff1 Adanaspor #Altay #Bandırmaspor #Boluspor #çorumfk #Erzurumspor FK #Gençlerbirliği #Giresunspor #Keçiörengücüspor #Kocaelispor #Manisa FK #Sakaryaspor #Şanlurfaspor #Tuzlaspor #Ümraniyespor #Pendikspor #İstanbulspor #F. Karagümrükspor #Ankaragücü #Amedspor #Esenler Erokspor #Yeni Malatyaspor #Kocaelispor haberleri #Kocaelispor transferleri #Kocaelispor maç özetleri #Kocaelispor gelişmeleri #Kocaelispor maçları

Hostinger 2 240215
Hostinger

KocaelisporTVtr sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin

Ana Menü
Paylaş
Verified by MonsterInsights
KotaTV Mobil Beta 240306

BEDAVA
İNCELE