SPOR ÖZEL /1 TEMMUZ / KOCAELİSPOR VE MİLLİ TAKIM DEĞERLENDİRMESİ 4 Temmuz 2024 Kocaeli TV

SPOR ÖZEL /1 TEMMUZ / KOCAELİSPOR VE MİLLİ TAKIM DEĞERLENDİRMESİ 4 Temmuz 2024 Kocaeli TV

SPOR ÖZEL /1 TEMMUZ / KOCAELİSPOR VE MİLLİ TAKIM DEĞERLENDİRMESİ 4 Temmuz 2024 Kocaeli TV

Kocaelispor: Yeni Transferler ve Euro 2024 Heyecanı

İyi akşamlar değerli Kocaelispor taraftarları! Bu akşam, Temmuz ayının ilk gününde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kocaelispor’la dolu dolu bir gündemimiz var. Ayrıca, yarın oynanacak olan Türkiye-Avusturya Euro 2024 son 16 turu maçına da değineceğiz.

Bugün bizimle İsmail abi ve Zafer abi var. Her hafta olduğu gibi, bu hafta da iki Kocaelispor formasını hediye edeceğiz. Yapmanız gereken tek şey, Facebook’taki canlı yayınımıza yorumlarda bulunmak. Bu haftaki forma sponsorlarımız Özcan Pişmaniye ve Caymazoğlu Sportif Spor Mağazası’na teşekkür ediyoruz.

Yeni Transferler ve Beklentiler

Son gelişmelere göre, Kocaelispor’da transfer dönemi hareketli geçiyor. En son transferimiz Tarkan Serbest, Kocaelispor’un kadrosuna katıldı. Tarkan’la birlikte toplamda 8 oyuncu transfer edildi. Bu transferlerle ilgili yorumlarını almak üzere sözü İsmail abi ve Zafer abi’ye bırakıyoruz.

İsmail abi, geçtiğimiz hafta seninle başlamıştık. Zafer abi, bu hafta seninle başlayalım. Hoş geldin, nasılsın?

Zafer abi: “Hoş bulduk sevgili Tacım. İyiyim, sen nasılsın?”

İsmail abi: “Ben de iyiyim, teşekkür ederim. Bugün yeni iş yerimde ilk günüm, umarım güzel işlere imza atarız.”

Kocaelispor’un Transfer Hamleleri

İsmail abi: “Kocaelispor’da transfer dönemi hızlı başladı. Geçtiğimiz hafta Ahmet Oğuz, Pedrino, Furkan Özyapı ve Muharrem Cinan’ın transferleri tamamlandı. Yunus Emre Gedik ve Furkan Gedik de takıma katıldı. Ayrıca Barış Alıcı ile de sözleşme yenilendi. Bugün ise Tarkan Serbest’in transferi açıklandı. Şu anda sosyal medyada beklenen kaleci, sağ açık ve iki forvet transferi var. Forvet transferlerinde özellikle yıldız oyuncu bekleniyor.”

Zafer abi: “Geçen sezona göre daha iyi bir başlangıç yaptık gibi görünüyor. Takımda oynama alışkanlığı olan futbolcular var. Yönetim de tecrübelerinden ders almış gibi görünüyor.”

Canlı Yayında Forma Hediyeleri

Canlı yayında, Kocaelispor taraftarlarına iki adet forma hediye ediyoruz. Tek yapmanız gereken, Facebook’taki canlı yayın linkinin altına yorum bırakmak. Forma sponsorlarımız Özcan Pişmaniye ve Caymazoğlu Spor Mağazası’na tekrar teşekkür ederiz.

Euro 2024 Heyecanı

Yarın Türkiye ile Avusturya arasında oynanacak olan Euro 2024 son 16 turu maçı da heyecanla bekleniyor. Türkiye’nin bu önemli maçta başarılı olmasını umuyoruz.

Son Sözler

İsmail abi: “Transfer dönemi ve sezon hazırlıkları hakkında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Kocaelispor’un başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz. Yayınımıza katıldığınız için teşekkür ederiz. İyi akşamlar!”

Kocaelispor’un transfer gelişmelerini ve Euro 2024 heyecanını yakından takip etmeye devam edin.

#tff1 Adanaspor #Altay #Bandırmaspor #Boluspor #çorumfk #Erzurumspor FK #Gençlerbirliği #Giresunspor #Keçiörengücüspor #Kocaelispor #Manisa FK #Sakaryaspor #Şanlurfaspor #Tuzlaspor #Ümraniyespor #Pendikspor #İstanbulspor #F. Karagümrükspor #Ankaragücü #Amedspor #Esenler Erokspor #Yeni Malatyaspor #Kocaelispor haberleri #Kocaelispor transferleri #Kocaelispor maç özetleri #Kocaelispor gelişmeleri #Kocaelispor maçları

KocaelisporTVtr sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin

Ana Menü
Paylaş
Verified by MonsterInsights
KotaTV Mobil Beta 240306

BEDAVA
İNCELE