3. DEVRE 01.07.2024 | tv41

3. DEVRE 01.07.2024 | tv41

3. DEVRE 01.07.2024 | tv41

TV41 Spor Programında Kocaelispor Değerlendirmeleri

Merhaba Kocaelispor tutkunları! Bu hafta TV41 ekranlarında spor yorumcularımızla birlikte Kocaelispor’daki son gelişmeleri detaylı bir şekilde ele alacağız. Ne yazık ki, TV41 Spor Müdürü Selim Eryılmaz yıllık izinde olduğu için bu haftaki programı ben, Yiğit Özcan, sunacağım. Sinan Verg hocamız da bu hafta aramızda olamayacak, ancak kadromuz her zaman olduğu gibi güçlü ve geniş. Hüseyin Hocam ve Murat Hocam bu akşam 2 saat boyunca bizlerle olacak.

Kocaelispor Kamp Notları

Hüseyin Hocam, tatilden yeni döndün. Kamp dönemi nasıl geçti?

“Herkese selamlarımı iletiyorum. Murat Hocam’la sezon boyunca maçlarda buluşuyorduk ama deplasmanlarda genelde ben vardım. Yoğun bir sezondan sonra biraz dinlenmek istedik. Şu an huzurlarınızdayım, yeni sezona dinamik ve pozitif enerjiyle girmek istiyoruz.”

UEFA Avrupa Şampiyonası ve Kocaelispor

Murat Hocam, UEFA Avrupa Şampiyonası maçlarını takip ediyorsunuz. Bu şampiyona Kocaelispor’a nasıl dersler çıkarabilir?

“Avrupa futbolundaki gelişmeleri görüyoruz. Bu turnuva Kocaelispor için ders niteliğinde olabilir. Yeni sezonda, bu turnuvada gördüğümüz futbol anlayışını izletmek istiyoruz.”

Kocaelispor Piknik Etkinliği

Geçtiğimiz günlerde Seka Park’ta düzenlenen ‘Körfez Ailesi İzmit Körfez’de Buluşuyor’ etkinliği büyük ilgi gördü. Etkinlik, Kocaelisporlu aileleri bir araya getirerek keyifli anlar yaşattı. Kocaelispor bilgi yarışması düzenlendi ve kazananlara özel ödüller verildi.

Yiğit Özcan, etkinliği değerlendirdi:

“Bugün 30 Haziran, Kocaelispor pikniğimizin ikincisini düzenliyoruz. Kocaelisporlu ailelerle birlikte eğlenceli bir gün geçiriyoruz. Her zaman birlik beraberliği sağladığımızda daha güçlü ve kuvvetli oluyoruz.”

Etkinlik Katılımları ve Teşekkürler

Bu etkinlikte, Kocaelispor yönetiminden Osman Çakır, Orhan Dönmez ve eski başkanımız Muammer Katıldı. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Hüseyin Hocam, bu etkinlikle ilgili düşünceleriniz nelerdir?

“Gerçekten çok güzel bir organizasyon. Bu tür etkinliklerin festival havasında devam etmesi, Kocaelispor sevgisini yaymak için önemli.”

Kocaelispor Hazırlık Dönemi

Kocaelispor, 27 Haziran’da sezon hazırlıklarına başladı. İlk etap çalışmaları Brunga Tesisleri’nde gerçekleştiriliyor ve 3 Temmuz’a kadar sürecek. İkinci etap çalışmaları 6-15 Temmuz tarihleri arasında Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri’nde yapılacak. Son etap ise Gerede’de 18-28 Temmuz tarihleri arasında tamamlanacak. Yeni sezonun hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaelispor’un yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Tüm taraftarlarımızı bu süreçte yanımızda görmek istiyoruz. Kocaelispor’u desteklemeye ve birlikte daha büyük başarılara imza atmaya devam edelim!

#tff1 Adanaspor #Altay #Bandırmaspor #Boluspor #çorumfk #Erzurumspor FK #Gençlerbirliği #Giresunspor #Keçiörengücüspor #Kocaelispor #Manisa FK #Sakaryaspor #Şanlurfaspor #Tuzlaspor #Ümraniyespor #Pendikspor #İstanbulspor #F. Karagümrükspor #Ankaragücü #Amedspor #Esenler Erokspor #Yeni Malatyaspor

Hostinger 2 240215
Hostinger

KocaelisporTVtr sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin

Ana Menü
Paylaş
Verified by MonsterInsights
KotaTV Mobil Beta 240306

BEDAVA
İNCELE