SPOR ÖZEL / 24 HAZİRAN / A MİLLİ TAKIM – EURO 2024 – KOCAELİSPOR | Kocaeli TV

SPOR ÖZEL / 24 HAZİRAN / A MİLLİ TAKIM – EURO 2024 – KOCAELİSPOR | Kocaeli TV

SPOR ÖZEL / 24 HAZİRAN / A MİLLİ TAKIM – EURO 2024 – KOCAELİSPOR | Kocaeli TV

Değerli Kocaeli TV izleyicileri ve spor severler, hepinize mutlu akşamlar! Spor Özel programı ile sizlerle birlikteyiz. Yaklaşık bir buçuk ay süren aranın ardından, ‘Top Ağlarda’ programının Pazartesi akşamlarına verdiği ara sürecinde, bizler her Pazartesi akşamı sizlerle beraber olacağız. Önceliğimiz elbette Kocaelispor’a dair son gelişmeleri paylaşmak olacak. Programımız, tıpkı ‘Top Ağlarda’ olduğu gibi, yaklaşık iki saat veya daha uzun sürebilecek bir yayın olacak.

Bu akşam iki değerli konuğum var. Ekranlarınızda görmeye alışkın olduğunuz Zafer Onar ve İsmail Erkul bizlerle. Hoş geldiniz! Program süresince kendileriyle tüm gelişmeleri konuşacağız. Şu anda EURO 2024 dönemindeyiz; Kocaelispor’daki son gelişmeleri ve dünya genelindeki spor olaylarını konuşacağız.

Yayına başlamadan önce ufak hatırlatmalarımız olacak. Bugün bu yayını izleyen ve yorum yapan seyircilerimiz arasından, Doğu Marmara Kesici Takımlar Limited Şirketi’nin sponsorluğunda, Şermin ve Mehmet Çulhan’ın hediyesi olarak, iki izleyicimize Kocaelispor forması hediye edeceğiz.

Ayrıca, bugün gerçekleşmeye başlayan Kocaeli başkanlık seçiminde yarışan her iki adaya da başarılar diliyoruz. Hafta sonu gerçekleşen 16. Sekapark Altınkemer Güreş Müsabakaları’nda Ali Gürbüz başpehlivan oldu. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kocaeli Şubesi seçiminde ise Remzi Demirer başkanlığa seçildi.

Unuttuğumuz bir şey var mı Zafer Abi? Herhalde atladığımız bir şey yok. İlk olarak milli takıma başlayalım. Yakında oynanacak olan Çekya maçı ve Portekiz maçı üzerine konuşacağız. Millilerimiz, Portekiz’e 3-0 mağlup oldu. Zafer Abi, sen bu stüdyoya alışkın olduğun için ilk sözü İsmail Abi’ye bırakacağım. İsmail Abi, Portekiz’e 3-0 yenildik, neler diyeceksin?

İsmail Abi: Maçı tam izleyemedim ama daha sonra özetleri izledim. Arda Güler meselesi oldu biliyorsunuz, Arda neden oynamadı diye eleştiriler oldu. Milli takımda kaleci olarak Altay’ın yerine Uğurcan’ın oynaması gerektiğini düşünüyorum. Barış Alper Yılmaz’ın iki maçta da ne yaptığını göremedik. Galatasaray’ın oyuncusu diye iki maçta 90 dakika oynadı ama performansını göremedik. Santraforumuz Cenk var, o da oynamadı.

Zafer Abi: Barış Alper Yılmaz iki maçta da göz dolduramadı. Milli takımda bazı oyuncuların performansını anlamakta zorlanıyoruz. Mesela Kenan Yıldız neden yedek başladı? Arda Güler’in mutlaka ilk 11’de olması gerekiyor. Bir de kaleci Altay’ın hatası var, gereksiz yere kaleyi terk etti. Teknik anlamda da bazı kararlar sorgulanabilir.

Sevgili Kocaeli TV izleyicileri, milli takımın performansını ve Kocaelispor’daki son gelişmeleri değerlendirdiğimiz programımız burada sona eriyor. Bizi izlediğiniz için teşekkür ederiz. Gelecek haftalarda yine spora dair her şeyi sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. İyi akşamlar!

#tff1 Adanaspor #Altay #Bandırmaspor #Bodrumspor #bodrumfk #Boluspor #çorumfk #Erzurumspor FK #Eyüpspor #Gençlerbirliği #Giresunspor #Göztepespor #Keçiörengücüspor #Kocaelispor #Manisa FK #Sakaryaspor #Şanlurfaspor #Tuzlaspor #Ümraniyespor #Pendikspor #İstanbulspor #F. Karagümrükspor #Ankaragücü #Amedspor #Esenler Erokspor #Yeni Malatyaspor

Hostinger

KocaelisporTVtr sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin

Ana Menü
Paylaş
Verified by MonsterInsights
KotaTV Mobil Beta 240306

BEDAVA
İNCELE