FATMA KAPLAN HÜRRİYET İZMİT BELEDİYE BAŞKANI 11 Haziran 2024 | tv41

FATMA KAPLAN HÜRRİYET İZMİT BELEDİYE BAŞKANI 11 Haziran 2024 | tv41

FATMA KAPLAN HÜRRİYET İZMİT BELEDİYE BAŞKANI 11 Haziran 2024 | tv41

Kocaelispor Olağanüstü Genel Kurulu: İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Açıklamaları

Kocaelispor olağanüstü genel kuruluna katılan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, genel kurul öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Hürriyet, hem camiaya hem de taraftarlara başarılı bir sezon dileyerek, desteklerinin her zaman Kocaelispor’un yanında olduğunu vurguladı. İşte Fatma Kaplan Hürriyet’in açıklamaları:

“Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Bütün camiaya, taraftarımıza ve bütün yönetime güzel bir sezon diliyoruz. Tabii ki başarılarla dolu bir sezon olmasını temenni ediyoruz. Elimizden geldiği kadar, bizden talep edildiği takdirde, seve seve destek olmaya çalışıyoruz. Kocaelispor, bu kentin markası ve hepimizin gerçekten aşkı. Bu aşka hep birlikte sahip çıkmak kıymetli. Siyaset üstü bakıyoruz her şeye ve Kocaelispor, her şeyden ve herkesten daha önemli. O yüzden de bugün özellikle kongreye gelmek istedik. Hem yeni yöneticilere, zaten tek adaylı bir kongre, hayırlı olsun demek istedik başkanlarımızla birlikte. Dediğim gibi güzel bir sezon olsun inşallah.”

Fatma Kaplan Hürriyet, geçmiş hatalardan ders çıkarılarak yeni sezonda daha iyi bir performans sergilenmesini umduğunu belirtti:

“Geçmiş hatalar ve eksiklikler olmasın. Yeni sezonda daha güzel bir çalışma, güzel bir takım, mücadeleci bir takım ruhu olan bir takım kurmak nasip olsun. Ve tabii ki ligdeki mücadelesi de inşallah kupayla taçlansın. Evet, bu sezonu maalesef mutlu kapatamadık. İnşallah geçen sene yarım kalan o hikayeyi bu sezon tamamlarız. İnşallah, yarım kalan her hikaye, inanılırsa gerçekten başarıya ve güçlü bir birlik beraberliğe ulaşacaktır diye düşünüyorum. Tekrar hayırlı olsun ve başarılar diliyorum.”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in bu destekleyici ve motive edici sözleri, Kocaelispor’un yeni sezon hazırlıklarına moral kaynağı oldu. Kocaelispor’un başarısı için hem kentin hem de taraftarların desteğinin önemini vurgulayan Hürriyet, takımın yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle ilerlemesi için en iyi dileklerini iletti.

#tff1 Adanaspor #Altay #Bandırmaspor #Bodrumspor #bodrumfk #Boluspor #çorumfk #Erzurumspor FK #Eyüpspor #Gençlerbirliği #Giresunspor #Göztepespor #Keçiörengücüspor #Kocaelispor #Manisa FK #Sakaryaspor #Şanlurfaspor #Tuzlaspor #Ümraniyespor #Pendikspor #İstanbulspor #F.Karagümrükspor #Ankaragücü #Amedspor #Esenler Erokspor #Yeni Malatyaspor

Vodafone Çocuk 240215
Hostinger 2 240215

KocaelisporTVtr sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin

Ana Menü
Paylaş
Verified by MonsterInsights
KotaTV Mobil Beta 240306

BEDAVA
İNCELE