DOÇ. DR. MELEKBER SÜLÜŞOĞLU DURUL KOÜ ÖĞRETİM ÜYESİ 11 Haziran 2024 | tv41

DOÇ. DR. MELEKBER SÜLÜŞOĞLU DURUL KOÜ ÖĞRETİM ÜYESİ 11 Haziran 2024 | tv41

DOÇ. DR. MELEKBER SÜLÜŞOĞLU DURUL KOÜ ÖĞRETİM ÜYESİ 11 Haziran 2024 | tv41

Kocaelispor olağanüstü genel kuruluna katılan Kocaeli Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü öğretim üyesi DOÇ. DR. MELEKBER SÜLÜŞOĞLU DURUL, mikrofonlarımıza önemli açıklamalarda bulundu. Kocaelispor Kongresi’nde konuşan Recep Başkan, başkanlık görevine devam ederken, başarının arkasındaki gücün taraftarlardan geldiğini vurguladı. İşte Recep Başkan’ın açıklamaları:

“Gerçekten bir başkanın başarılı olması için arkasında bir güç olması lazım. O gücü verdiğinizi biliyoruz. Tekrar başkanınız olarak devam ediyorum. Yeni dönemde Kocaelispor’a ve tüm taraftarlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah her şey çok daha güzel olacak. Kalbimiz Kocaelispor için atıyor.”

Recep Bey, Kocaelispor taraftarlarının desteğinin takım için ne kadar önemli olduğuna da dikkat çekti ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Maçlara geliyoruz ve takımımızı olabildiğince takip etmeye çalışıyoruz. Umarım bu dönem çok daha güzel ve başarılı sonuçlarla şampiyonluğa ulaşacağız. Geçen sezon şampiyonluğa çok yaklaşmıştık, ama maalesef olmadı. Bu sezon, daha güçlü bir kadro ve daha güçlü bir yönetimle tekrar şampiyonluk hedefliyoruz.”

Recep Bey’in açıklamalarından, bu sezon için beklentilerinin yüksek olduğunu anlıyoruz. “Recep Bey zaten çok başarılı bir insan. Kocaelispor çok büyük bir takım ve taraftarlarımız çok tutkulu. Ben her şeyin başarılı bir şekilde sonuca ulaşacağını düşünüyorum ve beklentilerim bu yönde,” diyerek konuşmasını tamamladı.

Kocaelispor’un yeni sezona güçlü bir başlangıç yapması ve şampiyonluk hedefiyle ilerlemesi, hem takım hem de taraftarlar için büyük bir heyecan kaynağı. Recep Bey’in liderliğinde Kocaelispor’un bu hedefe ulaşması için tüm destekçilerin bir arada olması büyük önem taşıyor.

#tff1 Adanaspor #Altay #Bandırmaspor #Bodrumspor #bodrumfk #Boluspor #çorumfk #Erzurumspor FK #Eyüpspor #Gençlerbirliği #Giresunspor #Göztepespor #Keçiörengücüspor #Kocaelispor #Manisa FK #Sakaryaspor #Şanlurfaspor #Tuzlaspor #Ümraniyespor #Pendikspor #İstanbulspor #F.Karagümrükspor #Ankaragücü #Amedspor #Esenler Erokspor #Yeni Malatyaspor

Hostinger
Vodafone Çocuk 240215

KocaelisporTVtr sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin

Ana Menü
Paylaş
Verified by MonsterInsights
KotaTV Mobil Beta 240306

BEDAVA
İNCELE