3. DEVRE 10.06.2024 | tv41

3. DEVRE 10.06.2024 | tv41

3. DEVRE 10.06.2024 | tv41

Spor dünyasında bu hafta, Kocaelispor’un olağanüstü genel kurulu ve ampute milli futbol takımımızın Avrupa şampiyonluğu gibi önemli gelişmeler yaşandı. Pazartesi akşamı saat 22.00’de başlayan “3 Devre” programında, Murat Son ve Yiğit Özcan’ın sunumuyla, Cem Sinan Vergül’ün yokluğunda, Kocaelispor’un genel kurulundaki tatsız olaylar ve milli takımımızın gurur verici zaferi ele alındı.

Kocaelispor’da, Engin Koyun’un başkanlıktan istifası sonrası düzenlenen genel kurul, beklenen ilgiyi görmedi ve yönetim ile taraftarlar arasında gergin anlar yaşandı. Yine de, mevcut başkan Recep Durul, açık oylama ile seçilmiş başkan oldu. Kongrede, spor salonunun düzeni ve kürsü gibi detaylar olumlu karşılanırken, delegasyon işlemlerinde bazı eksiklikler göze çarptı.

Öte yandan, ampute milli futbol takımımız, Fransa’da düzenlenen Avrupa şampiyonasında İspanya’yı 3-0 mağlup ederek üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu oldu. Bu başarı, ülkemizin spor alanındaki tanınırlığını artırarak, ulusal birlik ve beraberliğimize katkıda bulunuyor. Programda, milli sporcularımızın ve teknik ekibin emekleri övgüyle anıldı ve devletimizin onlara layık hediyeler vereceği umudu dile getirildi.

Ayrıca, hafta sonu gerçekleşen bir düğünle, Kocaelispor’un eski kalecilerinden Volkan Mert Korkmaz, İren Biçer ile dünyaevine girdi. Bu mutlu olay, yeşil-siyah renklere gönül vermiş bir çiftin birlikteliğini simgeliyor ve Kocaelispor camiasında sevinçle karşılandı.

#tff1 Adanaspor #Altay #Bandırmaspor #Bodrumspor #bodrumfk #Boluspor #çorumfk #Erzurumspor FK #Eyüpspor #Gençlerbirliği #Giresunspor #Göztepespor #Keçiörengücüspor #Kocaelispor #Manisa FK #Sakaryaspor #Şanlurfaspor #Tuzlaspor #Ümraniyespor #Pendikspor #İstanbulspor #F. Karagümrükspor #Ankaragücü #Amedspor #Esenler Erokspor #Yeni Malatyaspor

KocaelisporTVtr sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin

Ana Menü
Paylaş
Verified by MonsterInsights
KotaTV Mobil Beta 240306

BEDAVA
İNCELE