PANORAMA 1. LİG | 37. BÖLÜM | PLAY-OFF FİNALİ DEĞERLENDİRMESİ – LİGDE SON DURUM 31 Mayıs 2024 | Kocaeli TV

PANORAMA 1. LİG | 37. BÖLÜM | PLAY-OFF FİNALİ DEĞERLENDİRMESİ – LİGDE SON DURUM 31 Mayıs 2024 | Kocaeli TV

PANORAMA 1. LİG | 37. BÖLÜM | PLAY-OFF FİNALİ DEĞERLENDİRMESİ – LİGDE SON DURUM 31 Mayıs 2024 | Kocaeli TV

“Değerli futbol severler, değerli Kocaeli TV izleyicileri! Panorama 1. Lig’in yeni bölümünden herkese mutlu akşamlar ve mutlu günler diliyoruz. 1. Lig’den Süper Lig’e giden son takım Bodrum Futbol Kulübü oldu. Dün akşam Adana’da oynanan play-off finalinde Sakaryaspor’un Bodrum ekibini 3-1 yendiğini gördük. Sarı kartların uçuştuğu, kırmızı kartların da havada olduğu bir final maçı izledik. Özellikle uzatma devrelerinde ekstra sürede çok sayıda sarı kart gördük. Ancak Bodrum, geçen sezon yarım kalan hikayesini tamamlamış oldu. Hem teknik ekibinde hem de kadrosunda aslında bir yükseliş hikayesi var. Bunun üzerine konuşacağız.

Bugün tam kadroyu Ali hocam, Ali abi ve Koray abi ile birlikte ağırlıyoruz. Hocam, sizinle başlayalım. Hoş geldiniz!

Ali Hoca: Hoş bulduk, teşekkür ederim. Ben iyiyim. Hemen şöyle söyleyeyim, final maçı beklentilerimi karşıladı. Oyun ve skor açısından da ben daha favori görüyordum. Hem oyun anlamında hem kadro anlamında hem de emek anlamında biraz daha çalışmışlardı. Bu, sadece bir senelik oluşum değil, 34 senelik bir oluşumun meyvelerini almaya başladığı bir kulüpten bahsediyoruz. İlerleyen dakikalarda devam edeceğiz.

Ediz: Teşekkür ederim, hocam. Geçen hafta bizle beraber olmayan bir diğer isim, abi sana bir pas verelim. Sen de hoş geldin!

Kore Abi: Hoş buldum, teşekkür ederim. Ege’den ikinci takımı gönderdik Süper Lig’e. İzmir’den özellikle maça gitmek istediğimizde en yakın Antalya ve İstanbul vardı. Bu sene çember daraldı, İzmir’de oynama durumu da var. Bunu da konuşacağız.

Ali Hoca: Evet, öyle bir durum var. İzmir’de olursa güzel olur her hafta. Bir tane Süper Lig maçı en azından ilk devrenin bitimine kadar olmuş olur. Vallah, keyifli bir maçtı, güzel bir maçtı. Bodrum maçın başından sonuna kadar hak etti desek çok da yanlış olmaz. Çok fazla pozisyona girdiler. Az sonra değerlendireceğiz.

Ali Hoca: Kore Abi’ye katılıyorum. Bu şampiyonluk için en anlamlı isimlerden biri, şüphesiz Bodrum’un 48 numarası Celal Dumanlı. 12 yıldır camianın içinde olan bir isim. Geçtiğimiz sezon kırmızı kart sebebiyle final maçında takımı yarıda bırakmıştı. Bu maçta sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Süleyman Öz zamara gibi sistemli bir kadro yapılanması var. Chelus Ka’nın büyük bir tecrübe abidesi olduğu, Gökdeniz gibi bir sprinter oyuncunun genç bir oyuncunun kariyerine böyle bir şey eklemesi, Kenan Özer gibi bir kariyerin kendi kariyerine böyle bir şampiyonluk katması da önemli.”12

Bu zaferi kutluyoruz ve gelecek sezon için daha iyi hazırlanmalarını diliyoruz!” 😊

#tff1 Adanaspor #Altay #Bandırmaspor #Bodrumspor #bodrumfk #Boluspor #çorumfk #Erzurumspor FK #Eyüpspor #Gençlerbirliği #Giresunspor #Göztepespor #Keçiörengücüspor #Kocaelispor #Manisa FK #Sakaryaspor #Şanlurfaspor #Tuzlaspor #Ümraniyespor #Pendikspor #İstanbulspor #F.Karagümrükspor #Ankaragücü #Amedspor #Esenler Erokspor #Yeni Malatyaspor

Vodafone’a gel
Vodafone Çocuk 240215

KocaelisporTVtr sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin

Ana Menü
Paylaş
Verified by MonsterInsights
KotaTV Mobil Beta 240306

BEDAVA
İNCELE