MAÇA DOĞRU 24.05.2024 | tv41

MAÇA DOĞRU 24.05.2024 | tv41

MAÇA DOĞRU 24.05.2024 | tv41

“Umuda Yolculuk: Çorum Maçı ve Gelecek Sezon”

Sevgili seyirciler, hoş geldiniz! Cuma akşamı saatlerimiz 22:30’u gösterdiğinde, ekip olarak sevgili Yiğit Özcan ve sevgili Hüseyin Gül hocamla beraber yine sizlerle birlikteyiz. Lig bitti, ancak play-off maçları devam ediyor. Gerçekten, şu an play-off maçlarında olmasak da önümüzdeki sezon için umutla bakıyoruz.

Çorum maçında beraberdik ve ne yazık ki istediğimizi alamadık. Oyun başladığında dengeli bir mücadele vardı, ancak kenar oyuncularımızın performansı eksikti. Özellikle bek oyuncularımızın boş kaldığı anlarda rakip pozisyonlar buldu. Bu, sonuçta iki golle sonuçlandı. Eğer bir pozisyonu golle sonuçlandırsaydık, oyun farklı bir yöne gidebilirdi.

Geçmişi geride bırakıp yeni bir sayfa açmalıyız. Hatalar yapacağız, ancak bu hatalardan ders almalıyız. Önümüzdeki sezon için umutla bakıyoruz. Ertuğrul Hoca’nın gelmesiyle yeni bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum. Takım olarak mücadele etmeli ve kaybettiklerimizi kazandıklarımızla birleştirerek güzel bir proje oluşturmalıyız.

“Serdar Topraktepe ve Kocaelispor Üzerine”

Sevgili seyirciler, hoş geldiniz! Bugün, Kocaelispor’un başarılı futbolcusu Serdar Topraktepe’nin kariyerine bir kupa daha eklediği günü kutluyoruz. Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olan Beşiktaş’ı tebrik ediyoruz.

Serdar hocayı aramışsınız ama telefonlarına ulaşamamışsınız. Kendisiyle kariyeri hakkında konuşmak için sabırsızlanıyorsunuz. Antrenman ve şampiyonluk yemeği gibi yoğun bir günün ardından, pazar günü maçları da var. Süper Lig’de de heyecan devam ediyor.

Kocaelispor konusunda ise duygusal bir bağınız var. Doğuştan Kocaelisporlu olan sevgili Yiğit’e karşı, siz sonradan bu takımı tutmaya başlamışsınız. Süper Lig’deki şampiyonluklar ve derbiler sizi fazla etkilemiyor gibi görünüyor. Ancak sosyal medyada bazı insanların takım tutma konusunda taraflı davrandığını düşünüyorsunuz. Kocaelispor’un üzerinden popüler olmak için yapılan paylaşımları eleştiriyorsunuz ve taşın altına elinizi koyma çağrısı yapıyorsunuz.

Gazetecilerin tarafsız olması gerektiğini vurguluyorsunuz. Maçı izlerken, ulusal kanallarda program yapan spor yazarlarının bile taraflı olduğunu fark ediyorsunuz. Kendi objektif bakış açınızı korumaya çalışıyorsunuz.

Sonuç olarak, futbol dünyasında herkesin bir tarafı tuttuğu bir gerçek. Ancak siz, tarafsızlığınızı koruyarak sporu izlemeye devam ediyorsunuz.

Sevgili seyirciler, yeni sezonla ilgili kadro değerlendirmesini daha sonra konuşacağız. İyi akşamlar!

#tff1 Adanaspor #Altay #Bandırmaspor #Bodrumspor #bodrumfk #Boluspor #çorumfk #Erzurumspor FK #Eyüpspor #Gençlerbirliği #Giresunspor #Göztepespor #Keçiörengücüspor #Kocaelispor #Manisa FK #Sakaryaspor #Şanlurfaspor #Tuzlaspor #Ümraniyespor #Pendikspor #İstanbulspor #F.Karagümrükspor

Vodafone Çocuk 240215

KocaelisporTVtr sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin

Ana Menü
Paylaş
Verified by MonsterInsights
KotaTV Mobil Beta 240306

BEDAVA
İNCELE