SPOR-İZM – YUNUS EMRE SÖNMEZ – MİRAÇ ÇARTAY 20 Mayıs 2024 | TV 262

SPOR-İZM – YUNUS EMRE SÖNMEZ – MİRAÇ ÇARTAY 20 Mayıs 2024 | TV 262

SPOR-İZM – YUNUS EMRE SÖNMEZ – MİRAÇ ÇARTAY 20 Mayıs 2024 | TV 262

SPOR-İZM programımızın bu haftaki konukları Kocaelispor Taraftarlar Dernek Başkanı Yunus Emre Sönmez ve Kocaelispor Tribün Lideri Miraç Çartay canlı yayında sizlerle….

Kocaelispor

“Kocaelispor’da Sezonun Ardından”

Merhaba! Bu akşam 262 TV Spor’dan canlı yayındayız. Kocaelispor’un sezonunda neler yaşandığını ve neler yaşanmadığını konuşacağız. Konuklarımız arasında Kocaelispor Başkanı Recep Dur ve Kocaeli Gazetesi Spor Müdürü Hayrettin Albayrak da var. Ayrıca, yeni gelen yönetim ve projeleri hakkında da konuşacağız.

Ali Gürdan’ın neden gelmediğini merak ediyorsanız, bilin ki ikinci kümede şampiyonluk mücadelesi veriyor ve maçları var. Kendisine selamlar!

Şimdi, 2 milyonluk şehrimiz Kocaeli’yi tanıtalım. En büyük sivil kuruluş temsilcileri arasında Yunus Emre Sönmez var. İnşaat ve dekorasyon işleriyle uğraşıyor. Aynı zamanda Kocaelispor’un dernek başkanı ve taraftarlar tribün lideri Miraç Çartay da burada. Hoş geldiniz!

Miraç, İnşaat üzerine çalışmalar yapıyorsunuz, değil mi? Nasıl işler?

Çartay: Evet, alçı, boya ve alçıpan uygulamaları yapıyorum. İşler iyi gidiyor.

Kocaelispor tribünlerinden daha çok Yunus Emre’yi hatırlıyorsunuz, değil mi? Biraz da ondan bahsedelim. İşte böyle, elimizi altına koyduk ve Kocaelispor’u daha güzel yerlere taşımak için hep birlikte mücadele edeceğiz. Amacımız Kocaelispor’u şampiyon yapmak ve daha iyi bir gelecek inşa etmek!

Yunus Emre, hoş geldin! Seni tanıyalım. İzmit doğumlu, Gültepe’de büyümüşsün. Kocaelisporlu olmanla gurur duyuyoruz. Teşekkür ederiz!

Yunus Emre: Ben de teşekkür ederim. Kocaelispor’u her zaman destekledim ve desteklemeye devam edeceğim. Hodri meydan!


#tff1 Adanaspor #Altay #Bandırmaspor #Bodrumspor #bodrumfk #Boluspor #çorumfk #Erzurumspor FK #Eyüpspor #Gençlerbirliği #Giresunspor #Göztepespor #Keçiörengücüspor #Kocaelispor #Manisa FK #Sakaryaspor #Şanlurfaspor #Tuzlaspor #Ümraniyespor #Pendikspor #İstanbulspor #F.Karagümrükspor

Hostinger 2 240215

KocaelisporTVtr sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin

Ana Menü
Paylaş
Verified by MonsterInsights
KotaTV Mobil Beta 240306

BEDAVA
İNCELE