Ertuğrul Sağlam: Önümüzdeki sezon Kocaelispor’u Süper Lig’e taşıyacağız 20 Mayıs 2024 | Nokta TV

Ertuğrul Sağlam: Önümüzdeki sezon Kocaelispor’u Süper Lig’e taşıyacağız 20 Mayıs 2024 | Nokta TV

Ertuğrul Sağlam: Önümüzdeki sezon Kocaelispor’u Süper Lig’e taşıyacağız 20 Mayıs 2024 | Nokta TV

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Çorum Futbol Kulübü maçının ardından düzenlenen basın toplantısında umut veren cümleler sarf etti. Sağlam “Önümüzdeki sezon Kocaelispor’u Süper Lig’e taşıyacağız” dedi.

“Sezon Sonu ve Süper Lig Hayali”

Bu açıklamayı net ve açık bir şekilde yapmalıyım. Hem bu maçla hem de sezonun tamamıyla ilgili olarak, birilerini suçlamak ve mazeret üretmek şu an kimseye fayda sağlamaz. Bugün, ne kadar istesek de kazanamadık ve maalesef sezon burada sona erdi.

Taraftarlarımıza özellikle Süper Lig hayalini gerçekleştiremediğimiz için çok üzgünüz. Bu, aynı zamanda bir hayal kırıklığıdır. Ancak yarından itibaren hemen önümüzdeki sezon için çalışmalara başlayacağız ve Allah’ın izniyle Kocaelispor’u Süper Lig’e taşıyacak organizasyonun çalışmalarına başlayacağız.

Şu an maçla ilgili hakem veya diğer faktörler hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum. Uzun bir süre sonra tekrar takımın başına geçtik ve sadece iki gün boyunca çocuklarla birlikte çalıştık. Ancak hayal kurmaktan öteye gitmedi.

Sonuç olarak, sezon boyunca çok yaklaştığımız Süper Lig hedefine ulaşamamanın üzüntüsünü ve hayal kırıklığını yaşıyorum. Yarın hemen çalışmalara başlayacağız.


Gündemin nabzını tutan programlar ve canlı yayınlar için YouTube kanalımızı izlemeyi, abone olmayı ve beğenmeyi unutmayın! https://www.noktagazetesi.com.tr/ertu… Web Sitemiz: https://www.noktatv.com Nokta Gazetesi: https://www.noktagazetesi.com.tr Instagram:   / noktatvcomizle   Twitter :   / noktatvcomizle   Facebook :   / noktatvcom  

#tff1 Adanaspor #Altay #Bandırmaspor #Bodrumspor #bodrumfk #Boluspor #çorumfk #Erzurumspor FK #Eyüpspor #Gençlerbirliği #Giresunspor #Göztepespor #Keçiörengücüspor #Kocaelispor #Manisa FK #Sakaryaspor #Şanlurfaspor #Tuzlaspor #Ümraniyespor #Pendikspor #İstanbulspor #F.Karagümrükspor

Vodafone Çocuk 240215

KocaelisporTVtr sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin

Ana Menü
Paylaş
Verified by MonsterInsights
KotaTV Mobil Beta 240306

BEDAVA
İNCELE